AMD förbereder en uppsättning jubileumsprodukter för att fixa företagets 50-årsdag, en av dessa är Ryzen 7 2700X Anniversary Edition som ännu inte har avtäckts officiellt men som nu sägs ha fastnat på bild.

I år firar AMD 50 år som företag och i samband med detta förväntas tillverkaren lansera en uppsättning jubileumsprodukter. Dessa tros komma i form av en jubileumsversion av processorenheter Ryzen 7 2700X och grafikkortet Radeon VII.

I dagsläget finns det inga detaljer om ifall dessa produkter rent specifikationsmässigt kommer att skilja sig på något större vis. Däremot förväntas produkterna ha ett alternativt utseende jämfört med originalprodukterna. Jubileumsutgåvan av Radeon VII har dykt upp på en ensam PR-bild där dess hölje ser ut att ha gått från sitt silvriga jag till en ”Radeon-röd” variant.

I samma PR-bild syns även förpackningen för Ryzen 7 2700X Anniversary Edition som ser ut att komma i en guldklädd skrud skulle sig denna PR-bild visa sig vara äkta. Samma produktförpackning ska nu ha dykt upp i nya bilder tillsammans med en rendering av själva processorn i fråga. Trots att processorns potentiellt ändrade specifikationer fortsätter vara ett mysterium går det att urskilja att processorn integrerade värmespridare fått en aningen förändrad design. Detta genom märkningen ”AMD 50” samt en lasergraverad autograf från AMD:s VD Dr. Lisa Su.

Utöver den specialdesignade värmespridare och produktförpackningen går det via dessa bilder att se en Wrait Prism RGB-kylare som ska följa med jubileumsprocessorn. Däremot återstår det som tidigare sagt huruvida denna modell kommer att skilja sig mot originalet rent specifikationsmässigt.

Den tidigare läckta PR-bilden pekar mot att AMD planerar att lansera Ryzen 7 2700X Anniversary Edition och specialutgåvan av Radeon VII den 29 april. Visar sig detta stämma är det inte långt kvar till bekräftelse på deras potentiella hårdvaruskillnader mot originalen anländer.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid