Vad som sägs vara Nvidia RTX 3080 Ti redo för butikshyllor har fastnat på bild. Detsamma gäller Intels Sapphire Rapids-processorer vars kretsar nu poserat framför kameran. Även en helvit upplaga av RX 6700 XT från Powercolor har smygvisats.

Nvidias grafikkortsmodell Geforce RTX 3080 Ti har länge cirkulerat i rykten och spekulationer. Nu kan vi ha fått en bild på detta grafikkort ute i det vilda, redo för butikshyllorna. Veckans bildspel fortsätter med Intels senaste serverprocessorer som fått sina kretsar fotade och avslutas sedan med en ny upplaga av Radeon RX 6700 XT från Powercolor som har börjat smygvisas.

 

RTX 3080 Ti Suprim X på bild

Vi har nu fått vad som sägs vara den första på Nvidias ryktade grafikkortsmodell RTX 3080 Ti ute i det vilda. Detta i form av MSI:s Suprim X-upplaga av grafikkortet som sägs ha fotats under sin tid vid ett distributionscenter på sin väg ut till konsumenter.

Läs mer hos Videocardz.

 

Kretsbilder på Intel Sapphire Rapids

Nya bilder på innanmätet hos Intels Sapphire Rapids Xeon-processorer har nu dykt upp. Detta i form av vad som sägs vara ett ingenjörsexemplar av en av de kommande processorerna. Denna ska ha fått sin värmespridare avplockad och dess kretslayout avtäckt. En layout som till synes visar att processorerna skulle kunna utrustas med upp till 80 processorkärnor.

Läs mer hos Wccftech.

 

Helvitt RX 6700 XT smygvisas

Tillverkaren Powercolor har börjat visa en kommande upplaga av RX 6700 XT Hellhound. Denna kommande variant ser ut att få ett helvitt kretskort vilket kan peka mot att även dess kylarlösning kan få samma behandling. Något som påminner en hel del om de Hall of Fame-grafikkort tillverkaren Galax har producerat baserade på Nvidias grafikkortsmodeller.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

EU: Apple bryter mot konkurrenslag med App Store

EU-kommissionen avslutade veckan med att meddela att de planerar att stämma Apple för konkurrensbrott. Kommissionens preliminära åsikt är att Apple bryter mot konkurrenslagstiftning när de sätter krav på och tar höga avgifter från utvecklare i App Store och samtidigt exkluderar appen Apple Music från samma förutsättningar.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid