Idag lanserar vi på NordicHardware en ny liten funktion som gör det lättare att fånga våra senaste nyhetsrubriker ifrån program och webb-script. Vi har numer nämligen en RSS-version av nyheterna liggandes för den som vill komma åt de. RSS är en accepterad standard för listning av nyheter och liknande saker, de är dock inte vackra att se på utan någon form av läsare.


Det finns en hel uppsjö av program som kan läsa RSS-feeds och presentera informationen på ett bra sätt, Samurize är ett av de mest använda. Om du använder dig utav Miranda IM finns det även en RSS-plugin att ladda hem här. Länken till våran nyhetslistning är https://www.nordichardware.se/rss/nyheter.rss, och det finns numer även en länk i menysystemet som leder till sidan. Om ni använder er av nyhetslistningen får ni mer än gärna publicera en screenshot i den tillhörande forumstråden.


Uppdatering: Vi har fått in kommentarer om att ni även vill se de senaste forumsinläggen i en RSS-feed. Detta tyckte även vi var en bra idé, denna fil hittar du på följande adress: https://www.nordichardware.se/rss/forum.rss.


Uppdatering 2: Varför sluta vid forumet? Nu har vi även RSS-feeds till galleriet. Du hittar filen här: https://www.nordichardware.se/rss/galleri.rss.


Uppdatering 3: Nu finns det även en feed som visar de senaste skrivelserna här på NordicHardware. Vi har även en ny huvudrubrik i menysystemet där ni hittar alla länkarna samlade. Skrivelsernas fil finns på https://www.nordichardware.se/rss/testlabb.rss.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid