Small preview image


Det börjar hetta till på allvar i Prestanda-SM där det under dagen hänt en hel del spännande saker, speciellt i Pris/Prestanda-kategorin. Först och främst har fjolårsvinnaren Marcus ”kinc” Hultin beslutat sig för att dra sig ur årets tävling. Marcus låg länge på en förstaplats men blev sedan något nedknuffad, en pallplats var dock väl inom räckhåll för Marcus. Det system som Marcus publicerat sina första resultat med var dock inte tänkt som det slutgiltiga systemet, varför han inte heller gjorde en fullgod verifiering av testerna. Något som senare skulle korrigeras med rätt testsystem och ordentlig verifiering.



Tyvärr har tiden blivit knapp då Marcus ska ner till teknikmässan CeBIT och just visa upp överklockning i tillverkaren ASUS monter. Ett pressat tidsschema betyder att Marcus inte hinner få ihop sitt slutgiltiga system och inte kan delta med de resultat som tidigare publicerats, vi har på Marcus egen begäran tagit ner hans resultat under dagen.


Det är givetvis väldigt trist att en stor överklockningsprofil tvingas lämna tävlingen på detta sätt, men samtidigt hoppas vi att det kan öppna upp för nya profiler inom den svenska överklockningscommunityn, något det också verkar gjort.


Vi har nämligen en ny ledare i Pris/prestanda-kategorin vid namn Miroslav ”exs” Banusic som med minsta möjliga marginal pressat sig förbi den tidigare SM-vinnaren Jon Sandström. Hur långt resultatet räcker återstår att se, men det står klart att vi har många heta kandidater om förstplatsen i årets SM.


I Procentuell Överklockning har fjolårsvinnaren Andreas ”himura” Johansson befäst sin ledning med ett riktigt imponerande resultat. Andreas har publicerat en överklockning på hela 192% och frågan är om detta verkligen är hans slutresultat? En sak som är helt säker är att vi har fler deltagare som fortfarande lurar i kulisserna.


Vi återkommer snart med fler rapporter från Prestanda-SM, tills dess kan ni diskutera tävlingarna i vårt forum.


:: Diskutera i forumet


Läs mer i vår artikel :: Prestanda-SM 2008, roliga, enklare och fler vinnare!

:: Svenska Mästerskapet i datorprestanda 2008 – Tävlingssida

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid