Roccat förbereder headsetstället Modulok där användaren ska kunna trycka in olika moduler efter behov, och ber nu konsumenter om feedback.

Roccat förbereder ett nytt stativ för headsets. Dock är det inte bara en arm och en bas som man hänger sitt headset på när man går ifrån sin dator eller vill använda högtalarna ett tag. Stället, kallat Modulok, är designat för att användaren ska kunna köpa till olika moduler som sedan monterat direkt i stället för att göra ett fullskaligt kommandocenter.

Just nu pågår en undersökning där företaget utvärderar efterfrågan på stativet samt vilka moduler som konsumenter är sugna på att införskaffa. Roccat ger även den som gör undersökningen chansen att själv skicka in förslag på vad för modul som skulle kunna integreras i stativet.

Roccat Modulok kan få hörlursförstärkare eller USB-hubbar

Allt från SD-kortläsare och hörlursförstärkare till moduler för att koppla in SSD enheter eller hårddiskar har Roccat med som förslag på tillbehör till stativet i sin undersökning.

Exakt när Roccat planerar på att ha produkterna redo för butikshyllorna framgår inte. Inte heller framgår det vad för prisklasser de olika modulerna kan tänkas hamna i. På sin hemsida poängterar även Roccat att Modulok eventuellt kan lanseras som ett ”vanligt” ställ utan moduler ifall intresset är för svalt.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid