Tyvärr går inte det ännu, men vem vet hur det ser ut i framtiden. Det vi dock vet är att Coca-Cola redan har utvecklat en Coca Cola-burk som inte bara agerar GSM-telefon utan även innehåller en GPS-sändare. Själva formen i alla fall som en Coca-Cola-burk men innehållet är alltså lite annorlunda än vanligt.Burken är inte direkt tänkt för massproduktion vilket nog hade blivit en ganska dyr historia. Det är oklart hur många av dessa burkar som kommer finnas i omplopp. Men pga. dess funktion är vi tveksama till att det blir speciellt många. För att få tag i en av dessa burkar måste du både bo i USA, alternativ ha väldigt goda kontakter inom landet, och vara villig att köpa en väldans massa 12 pack Coca-Cola-burkar.


”Burktelefonen” är nämligen nyckeln i företagets senaste giveaway som ordnas i USA och den lyckliga som fiskar upp burken ur sitt 12 pack har sedan ett angenämt jobb framför sig.


Genom att trycka på den stora röda knappen ringer man upp Coca-Cola som förklarar att man vunnit en Chevrolet Equinox SUV. Genom att sedan trycka på en av de övriga knapparna aktiveras GPS-sändaren som talar om vart burken befinner sig. Sedan körs bilen helt enkelt ut till den destinationen och en glad Coca-Cola-drickare kan köra hem med sina resterande 11 Cola-burkar.
Detta händer alltså, inte helt oväntat, i USA så släng er inte på cykeln nu för att handla Coca-Cola. Men det är intressant att se teknikens under och dess användningsområden.


Källa: Phonescoop.com

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid