Det låter kanske otroligt men nu kan vi på NordicHardware stolt meddela att vi erbjuder våra medlemmar det billigaste kontantkortet för mobiltelefoni i hela Sverige.
Som de flesta redan vet lever och drivs NordicHardwares nätverk tack vare våra medlemmar och sponsorer. Utan dessa hade vi inte kunnat hålla igång verksamheten och vi är mycket tacksamma för att både sponsorer och medlemmar ofta kommer till NH för att stanna.
För att utrycka vår tacksamhet till våra medlemmar och läsare har vi nu arbetat fram ett unikt avtal med en av våra sponsorer, teleoperatören Tele2Comviq, för att distribuera deras Comviq.net-kontaktkort. Som enligt oberoende tester är det billigaste kontantkortet alla kategorier i Sverige (Sedan testet utfördes har Comviq sänkt priset ytterligare till 98 öre/minut, dygnet runt till alla nät!).


I detta unika avtal ingår en extra samtalspott på 50kr för alla som registrerar deras kontantkort genom NordicHardware vilket gör vårt erbjudande till det billigaste i Sverige.
Erbjudandet gäller dock endast till den 31 oktober 2004 så det gäller att handla snabbt!


Information om Comviq.net kontaktkort:
Kostnad: 98 öre/minut (dygnet runt till alla nät!) och 65 öre/SMS


Du kan behålla ditt tidigare telefonnummer, även från andra operatörer.
För att ta del av NordicHardwares erbjudande ska man registrera sitt abonnemang genom bildlänken nedan. Registreras abonnmanget från annan länk får man inte del av de extra 50kr som vårt erbjudande ger.Erbjudandet gäller endast fram till 31 okt 2004!
Erbjudandet gäller nya Tele2Comviq-kunder.


Genom att registrera er för Comviq.net får ni Sveriges billigaste mobiltelefoni samtidigt som ni stödjer NordicHardwares nätverk.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid