Trots att Titanfall fått ta en bakgrundsroll efter lanseringen av Respawn Entertainments Apex Legends är det många som längtar efter med robot-action, något som Respawn bekräftat kommer att hända i år.

Respawn Entertainment har många järn i elden som alla ska smidas under år 2019. I början av veckan lanserade spelstudion Apex Legends som tar grunden från Titanfall-serien, plockar bort de gigantiska mördarrobotarna och lägger till Battle Royale. Studion arbetar även på ett kommande Star Wars-spel kallat Jedi: Fallen Order som förväntas lanseras senare i år.

Många ser däremot fram mot nytt innehåll i Titanfall-universumets med de massiva robotar som seriens namn är baserat på. Först verkade det som att det endast var Apex Legends som skulle ha något relaterat till Titanfall av de spel som studion lanserar i år. Nu har dock Vince Zampella, en av Respawns grundare, bekräftat via Twitter att mer Titanfall är på väg.

Zampellas Twitter-inlägg nämner hur studion älskar att ha möjligheten att experimentera med Titanfall-universumet. Något som pekar mot att det inte nödvändigtvis blir Titanfall 3 som vi ser innan årets slut.

Även EA är förberedda på mer Titanfall

Detta styrks även av publicisten EA:s VD Andrew Wilson som under företagets senaste kvartalsrapport till investerare pratade om just Respawn och Titanfall.

“The Respawn team has a strong plan for Apex Legends that will engage fans for a long time to come. And as the live service evolves, Respawn also plans to launch a premium game this year that is a new twist on the Titanfall universe. More to come on that in the month ahead.”

Wilsons nämner hur det projekt som Respawn arbetar på just nu kommer att vara ett ”premiumspel” vilket tyder på en AAA-titel. Detta med en ”twist på Titanfall-universumet”. Exakt vad detta innebär är oklart, men ett fullfjädrat Titanfall 3 ser inte ut att bli något vi får ta del av under den närmsta framtiden.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid