Det har länge spekulerats och ryktats kring en potentiell nyversion av Resident Evil 3 och nu ser hela tre olika omslag för den ännu icke bekräftade speltiteln ha läckt ut på internet.

Publicisten Capcom fick mycket beröm efter lanseringen av nyversionen av Resident Evil 2. Inte långt efter lanseringen började det ryktas och spekuleras om en potentiell nyversion av spelseriens tredje huvudspel. Någon sådan har i skrivande stund inte avtäckts officiellt, däremot ser dess omslag ut att ha läckt ut på internet.

Hemsidan Gamstat som håller koll på det gränssnitt Sony använder för sin tjänst Playstation Now visade upp vad som ser ut att vara omslagen för tre olika versioner av Resident Evil 3.

Den första bilden visar vad som med stor sannolikhet blir omslaget för den version av speltiteln som lanseras i västvärlden. Bild nummer två är identisk förutom namnet ”Biohazard” som är det namn spelserien går under i Japan. Den tredje bilden visar något som ser ut att gå under namnet ”Biohazard RE:3 Z Version” med en närbild på spelets antagonist Nemesis. Exakt vad denna version kan vara är oklart, spekulationer pekar dock mot att det kan visa sig vara en deluxe-version av speltiteln.

Exakt när denna nyversion av Resident Evil 3 kan tänkas avtäckas går endast att spekulera i. Förutsatt att dessa bilder visar sig vara äkta kan speltiteln komma att avtäckas under årets upplaga av The Game Awards som håll den 12 december.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid