De senaste månaderna på NordicHardware har vi introducerat flera nya ansikten i vår redaktion och nu är det återigen dags. Denna gång är det dock en nygammal bekantskap för många av våra läsare. Redaktionen har nämligen fått tillökning i form av Mårten Johansson, som kommer att jobba framförallt med nätverk, multimedia, moddning och artiklar.
Mårten har tidigare varit engagerad inom hårdvara och recenserat produkter inom de flesta områden samt skrivit artiklar. Mårten är säkert ett känt ansikte för många av er då han tidigare varit engagerad på siten sweclockers.com som skribent och ansvarig för företagskontakter under ca två års tid.
Vi är glada över att Mårten nu vill ansluta sig till oss och vi önskar honom lycka till och välkommen i gänget.

Därmed överlåter vi ordet till Mårten:


Jag heter Mårten Johansson, bosatt i Dalarna och är 27 år gammal. Vissa av er kanske känner igen mig från SweClockers.com, där jag har jobbat som redaktör under två års tid med en mängd recensioner och artiklar bakom mig. För att göra en lång historia kort så kände jag att SweClockers.com inte utvecklades i den takt som jag själv gör, varpå jag sökte mig vidare och hamnade här på NordicHardware. Jag hoppas att vi ska ha roligt tillsammans och att ni finner mina recensioner givande och underhållande. Om ni har några frågor till mig så är det bara att skriva en rad så ska jag svara så fort jag kan.


Mårten når ni via marten@nordichardware.com.


Mvh,
Redaktionen


  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid