Personligen så har jag problem med kablar som ligger på golvet, samlar damm och orsakar andra oangelägenheter. Därför har jag alltid på diverse sätt satt fast och ordnat kablarna på ett pedantisk, näst intill maniskt sätt. I de fall det har varit applicerbart har jag även provat trådlösa lösningar, men när det gäller ljud så har mina erfaranheter sagt mig att man inte kan ha trådlöst ljud utan att få störningar när man kör mikrovågsugnen och dylikt.

Nu har jag dock sett ljuset i slutet av den mörka tunneln, nämligen Sound Blaster Wireless Music från Creative. Produkten som använder sig av befintlig WLAN-teknik, överför data till en trådlös mottagare och i den sitter sedan en MP3-spelare som spelar upp musiken. Detta innebär att det inte är tal om några störningar och man kan dessutom spela upp musik till flera mottagare samtidigt, allt från en central medieserver.

Hela härligheten styr du med en fjärrkontroll som använder sig av radioteknik och inte IR, vilket betyder att du inte behöver rikta den eller vara nära dina mottagare. Du kan ligga ute på terassen i en solstol med paraplydrinken och spela upp skön hawaii-musik, samtidigt som barnen får lyssna på Emma i lekrummet.Läs hela recensionen här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid