Vi har haft en hel del täckning av Athlon64 den senaste tiden. Inte bara i nyheter utan även recensioner på AMDs senaste processorer. Vi har dock inte bjudigt på någon moderkortsrecension för Athlon64-plattformen, tills idag.
Vår nya AMD-skribent Bo Nilsson har gett sig på ett nForce3 150-baserat moderkort från tillverkaren Shuttle. Moderkortet baseras alltså på nForce3-chipset och har stöd för AMDs Athlon64-processorer med Socket 754-interface.
Shuttle AN50R heter kortet och huruvida detta är en bra plattform för AMDs populära processorserie får man reda på i vår senaste recension.


”Shuttle är i dagsläget kanske mest känt för sina smidiga små barebones. Vad många kanske inte tänker på är att Shuttle även gör, och har gjort ett bra tag, ”vanliga” moderkort. Vi ska i denna recensionen ta oss en titt på en av Shuttles nyare skapelser, nämligen AN50R som baseras på nForce3 150-chipset. Vi pressenterar även lite testresultat från ett kort vi tidigare haft i vår ägo, nämligen Albatron KTX800 Pro II.” 

Läs hela recensionen här.

  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid