I slutet av förra året presenterade vi en jämförelse med fyra olika SFF-barebones här på NH och nu är det dags för del 2 av denna roundup. Vi har slängt in fyra helt nya barebones i testlabbet och synat dem från topp till tå.
Alla fyra barebones är riktade mot Pentium 4-marknaden men med tre olika tillverkare och två olika moderkortchipset representerade bjuds vi på fyra unika barebones som inget är det andra riktigt likt.
I den 26 sidor långa roundupen tittar vi närmare på dessa fyra kombattanter men synar även det nya moderkortchipset ATi RS300 i sömmarna. Bland annat med speltester på den integrerade grafikkretsen Radeon 9100 IGP för att se hur den står sig mot Intels motsvarighet, Intel Extreme Graphics 2.


Är du på jakt efter en liten men kompetent dator kan denna recension vara en bra mätsticka för dagen utbud.


”Kandidaterna den här gången är AOpens nyligen lanserade EY65 XCube, EPoX EX5-300S Mini Me och Shuttles två senaste alster ST62K och ST61G4. De förstnämda två är baserade på Intels beprövade i865G chipset medan de sistnämda två bygger på ATis RS300 chipset även mer känt som Radeon 9100 IGP.”Läs hela recensionen här.


  • Kommentera i forumet
  • Leave a Reply

    avatar
      Subscribe  
    Notifiera vid