Vi har tidigare rapporterat om Logitechs senaste alster på musmarknaden och det har höjts en hel del ögonbryn då den nya optiska modellen MX1000 använder sig av en laser istället för de vanliga LED-dioderna.


Det har dykt upp en del kortfattade utvärderingar av musen redan men nu har man på Tomshardware publicerat en mer ingående recension på den nya musen.
Laser kan låta som ett rent PR-trick och i samband med Lucas Arts storsatsning på Star Wars denna månad är det ett trevligt sammanträffande(?) för Logitech.
Men poängen är den att laser-tekniken verkar lämpa sig ypperligt även i en datormus och faktiskt inte bara är ett PR-trick.


”With the MX 1000, Logitech has proven that you can always do better. The use of the laser makes the mouse even more precise, with genuinely noticeable improvement. This mouse is now the standard for both precision and responsiveness.”


Det verkar som att Logitech verkligen överträffat sig själva igen och på Tomshardware verkar man mycket nöjda. Men personligen saknar jag en längre räckvidd och hoppas på en bluetooth-modell inom kort.


För er som är intresserade av Logitech MX1000 kan ni läsa mer på Tomshardware.com.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid