För ett par veckor sedan tog vi en närmare titt på ett flertal högkvalitativa hörlurar och även om de flesta passade bäst i hemmets lugna vrå fanns det flera som fungerat i mobila sammanhang. Mobila musikkällor är kanske mer aktuellt än någonsin just nu med MP3-spelarnas oerhörda popularitet.Man kan i dagsläget hitta MP3-spelare för de flesta ändamål och i de flesta prisklasser. En djungel som för många konsumenter blir en hissnande uppgift att leta sig igenom. Som de ledstjärnor vi är på NordicHardware kommer vi böka runt i MP3-spelarträsket för att ge er, våra läsare, en bättre inblick i denna omfattande marknad. 
Det första stickprovet blir bland toppmodellerna på flashmarknaden. Alltså något dyrare spelare, 2500-3000 kr, med flashminne som lagringsmedie. Vi har tittat närmare på fyra olika spelare som alla ger ett gott första intryck, men hur står de sig i längden?


”En MP3-spelare är strax i var mans ficka, de säljer som aldrig förr. En anledning kan vara att det går att få en skaplig maskin för under tusenlappen. Men jag tror att det finns en annan större faktor. MP3-spelarnas utveckling är sitt esse för tillfället, gigantisk lagringsplats och fräcka features väcker helt klart ”ha begär”, tillverkarna har förstått det och nu i andra kvartalet har det kommit många spelare som har något nytt och nytänkande.”Läs hela recensionen här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid