Nu inför jul är det extra intressant med produktrecensioner för att man som julklappshandlare ska kunna hitta rätt produkt att lägga under granen. Att det handlar om hårda klappar ser vi som en självklarhet här på NordicHardware, allt annat hade ju varit motsägelsefullt.


Vi har så här ett par dagar innan julafton tagit en närmare titt på en av konsumenternas favoritklapp, nämligen MP3-spelare och på testbänken har vi lagt en för många främmande spelare. Spelaren heter MEIZU E2 och frågan vi ställer oss är om det något udda namnet är värt att lägga på minnet?


”MP3-spelare: Aldrig förr har de varit så populära som nu. Nu när den är utnämnd till årets julklapp och allt så vore det tjänstefel att inte testa de senaste spelarna på marknaden. Efterfrågan på MP3-spelare märks även utanför Internet, jag har sett två stycken tidningar som enbart inriktar sig på att testa just MP3-spelare och de kommer ut sex gånger om året. Jag tycker givetvis att detta är riktigt kul då portabel musik är min lilla fetisch.”Läs hela recensionen av MEIZU E2.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid