Det var ett tag sedan vi hade en högtalarrecension här på NH men nu är det dags igen. Den som ligger bakom recensionen är Mårten Johansson som här visar sitt första bidrag till NH.
Det är inte heller vilket bidrag som helst utan inget mindre än en Sverigepremiär på Creatives senaste högtalarpaket, Creative Gigaworks S750.
Som en uppföljaren till Megaworks 550THX tar Gigaworks S750 över platsen som Creatives flaggskepp på högtalarmarknaden.
Ett 7.1-system på sammanlagt 700W med trådlös fjärrkontroll och ett rekommenderat utpris på 6500 kr inger helt klart viss respekt. Men hur systemet klarar sig när vi ser bortom alla fina specifikationer och förstaintryck är en annan historia som ni kan läsa i vår senaste recension på NH.


”I och med att 7.1-ljudkort introducerades, inte minst Sound Blaster Audigy2 ZS, föddes också behovet av ett högtalarpaket med 7.1-konfiguration. Den lite billigare serien Inspire anpassades raskt och resultatet blev Inspire T7700 som levererades med sju satelliter och en subwoofer. Jag själv och alla andra entusiaster som satt med ett Megaworks 5.1 väntade dock med spänning på att en efterföljare till det paketet skulle komma.” 

Läs hela recensionen här.

  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid