Microsoft har nu gett sin spelkonsol Xbox One stöd för datormöss och tangentbord i utvalda speltitlar och funktionens officiella partner, Razer, har nu visat upp ett nytt paket som riktar sig mot just konsolspelare.

Sent i september månad bekräftades det att Microsoft skulle implementera stöd för mus + tangentbord hos sina spelkonsoler ur Xbox One-familjen. Något som sedan blev verklighet i november månad med sju spel som fick officiellt stöd direkt och sju spel som bekräftades hade stödet på ingång.

I samband med att Microsoft bekräftade datumet då stödet skulle implementeras bekräftades det även att tillverkaren Razer blivit den officiella samarbetspartnern för funktionen. I korta drag innebär detta att Razers RGB-klädda produkter kan komma att få speciella ljusscheman i spelen som numera har officiellt stöd för mus + tangentbord. Stödet för datormöss och tangentbord hos konsolen är inte begränsad till endast Razer-produkter.

Nu passar tillverkaren på att visa upp en kommande produkt som följer i fotspåren från Corsair Lapdog och Roccat Sova med fokus på gamers hemma i vardagsrumssoffan. Dock är det som visats upp från Razer hittills är endast en kort smygtitt, det officiella avtäckandet kommer att ske under 2019 års CES-mässa i januari.

Likt Corsair och Roccats produkter handlar det om en ”bräda” som agerar portabelt skrivbord för att kunna placeras i knät på spelare. Delen som agerar musmatta kommer att vara utfällbar, vilket kan vara en smidig funktion för att spara plats. Eller för att tas från soffan till framför datorn vid ett skrivbord där användarens föredragna musmatta redan finns tillgänglig.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid