Tillverkaren Razer har nu bekräftat att man kommer att avtäcka en ny ”bärbar enhet” innan årets slut, men exakt vad det är för typ av produkt har man inte avslöjat.

Razers överhuvud Min-Liang bekräftade i en intervju med CNBC att företaget förbereder sig för att avtäcka en ny ”bärbar enhet”, dock exakt vad som menas med ”bärbar enhet”, om det är en handhållen spelkonsol eller en smartphone har Razer ännu inte avslöjat.

“One of the most hotly rumored things about Razer is that we’re coming up with a mobile device. And I can say that we are coming up with a mobile device specifically geared toward gamers and entertainment. We’re hoping to have it come … by the end of the year, so that’s something we’re working on.” – Min-Liang, Razer.

Ingen information förutom det som Liang yttrade sig om i intervjun finns vid skrivande stund att dela. Det vi vet är att företaget hoppas på att kunna avtäcka den nya enheten som ska inrikta sig speciellt på spelande och underhållning innan årets slut.

Razer köpte i början av 2017 upp företaget Nextbit som tillverkade en smartphone vid namn ”Robin”, vilket betyder att Razer numera har möjligheterna att tillverka en smartphone under sitt eget flagg. Dock återstår det att se exakt vad för typ av enhet som företaget hoppas på att kunna visa upp inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid