Razer lanserar nu en ny musmatta i premiumklassen som med namnet Firefly utökar tillverkarens Chroma-familj av produkter. Det innebär avancerad LED-belysning med upp till 16,8 miljoner färgnyanser när musmattan kopplas in till din dator med en USB-anslutning. Ljuseffekterna kan sedan synkroniseras med övriga produkter i Chroma-familjen.

Razer Firefly är i grund och botten en vanlig musmatta men kommer med LED-belysning monterad på tre av sina fyra sidor samt en mindre kontrollenhet i ovankant. I kontrollenheten sitter en 2 meter lång USB-kabel som kopplas in i din dator för att driva den integrerade belysningen som i sann Chroma-anda kan leverera upp till 16,8 miljoner olika färgnyanser.

Likt andra produkter i Razer Chroma-familjen har Firefly teknik för att synkronisa sin belysning med andra Chroma-produkter. Själva musmattan mäter 355x255x4 millimeter och använder sig av en hård yta med vad Razer kallar ”microtextur”.

Huvudnumret är givetvis den integrerade belysningen som går att programmera lite efter eget tycke. Men som samtidigt kommer till ett pris – närmare 600 kronor inklusive moms.

Läs även

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Skuggan777 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Skuggan777
Gäst
Skuggan777

Största innovationen sen den elektriska konservöppnaren! 😮