Nvidia har släppt Game Ready 375.86 för att optimera användares datorer för en rad spel. Dock rapporteras den nya drivrutinen ställa till problem för många.

Nvidia släppte sin senaste drivrutin Game Ready 375.86 under gårdagen. Drivrutinen ska innehålla optimeringar för bland annat Battlefield 1, Civilization VI och den senaste uppdateringen till The Division. Dock rapporterar många användare försämrad spelupplevelse med den senaste uppsättningen av drivrutiner.

Användare med grafikkort ur senaste Pascal-familjen från Nvidia rapporterar att deras grafikkort fått lägre klockfrekvenser på både grafikminnet och sin GPU. Användare hävdar även att den senaste drivrutinen har orsakat sämre spelupplevelse i bland annat populära Battlefield 1.

battlefield_1_screenshot_02_l

Game Ready 375.86 ställer till problem för Battlefield-spelare

I en forumtråd på det officiella Battlefield-forumet förklarar flera användare att Game Ready 375.86 drivrutinen inte alls vill leka med Battlefield. Rapporter finns om försämrad prestanda med 20 färre bildrutor per sekund för vissa. Även försämrat SLI-stöd, oförklarliga krascher av spelet. I vissa enstaka fall verkar spelet inte ens starta med den senaste drivrutinen.

Nvidia har meddelat att företaget är medvetna om problemen. För tillfället så försöker man återskapa de problem som användare upplevt för att kunna hitta en lösning.

Det är självklart inte alla användare som upplever problem med den senaste drivrutinen. Men det kan vara värt att överväga att hoppa över Game Ready 375.86 tills det att Nvidia släpper nästa uppdatering som förhoppningsvis råder bot på problemen.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mikael SchwartzpetterAxel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
petter
Gäst
petter

Vet man när dom släpper sin nya uppdatering?

Medlem

Har ruskigt dålig FPS nu i BF1 med nyaste drivarna med ett 1070….if it aint, dont fix it, måste lära mig det, funkade hur bra som helst med 375.70

Axel
Gäst
Axel

Har ej skaffat senaste drivrutinerna men senaste BF1 patchen sänkte mina frames, och gav mig även stuttering..