AMD har bekräftat att den kommande lanseringen av Radeon RX 6000-serien inte kommer att bli någon papperslansering. Vi har även sett specifikationerna för Intels kommande Tiger Canyon NUC 11-enhet.

AMD är säkra på att enheter av grafikkort ur Radeon RX 6000-serien kommer att vara någon bristvara när det väl blir dags för lansering. Från det blå laget har vi nu sett specifikationerna för kommande Tiger Canyon NUC 11 Pro läckas ut på internet. Intels kommande minidator har nu inte många hemligheter kvar.

 

NUC 11

Tiger Canyon NUC 11 Pro

Intels kommande NUC 11 Pro ur ”Tiger Canyon”-familjen har ännu inte landat på butikshyllorna. Dock har dess specifikationer nu läckts ut på internet. Här hittar vi flera valmöjligheter av processorer som sträcker sig upp till Core i7-1185G7 och ner till Core i3-1115G4. Detta tillsammans med upp till 64 gigabyte DDR4-3200 SODIMM-minne och anslutningsmöjligheter som Thunderbolt 4 och HDMI 2.1.

Läs mer hos Kitguru.

 

4K RDNA 2 Navi 31 Big Navi

Radeon RX 6000 blir inte någon papperslansering

Nvidias Geforce RTX 30-serie må ha sålt slut otroligt fort efter lanseringen. AMD verkar dock säkra på att kommande Radeon RX 6000-serien inte kommer att vara någon bristvara vid lansering. Via Twitter har AMD:s Frank Azor svarat på en spekulation om att AMD:s lansering kommer att lida av lika låg tillgång på grafikkort som Nvidias. När en Twitter-användare skrev att han satsar 10 dollar på att AMD förbereder en papperslansering svarade Azor kort och gott att han ser fram mot att blir 10 dollar rikare.

 

Electronic Arts

Ryktade Mass Effect Remastered sägs ha försenats till 2021

Under en tid nu har det cirkulerat ett rykte som menar att EA jobbar på nyversioner av speltitlarna Mass Effect, Mass Effect 2 och Mass Effect 3. Denna ryktade trilogi av nyversioner har ännu inte bekräftats existera men påstås nu ha blivit försenad till någon gång under nästa år.

Läs mer hos OC3D.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid