AMD:s senaste grafikdrivrutin Radeon Adrenalin 18.7.1 kommer med en rad buggfixar och optimeringar. Bland annat för omåttligt populära Fortnite, action-äventyret Hellblade och det nyligen lanserade Earthfall.

AMD avslutar veckan med att lansera en ny drivrutin. Denna gång är det en ny version av företagets Radeon Adrenalin-drivrutin som nu ligger på version 18.7.1.

Bland annat så har AMD lyckats bota problem i olika spel. Bland annat kunde populära Fortnite krascha när kaststjärnor var synliga på skärmen, något som nu har åtgärdats. Även problem med action-äventyret Hellblade: Senua’s Sacrifice där vissa Radeon-kort upplevde grafikproblem i form av flimrande texturer har åtgärdats.

Klicka på spoilern nedanför för att se en lista över alla ändringar som kommer med den nya drivrutinen.

Radeon Adrenalin 18.7.1

Utöver en rad buggfixar har AMD även optimerat den nya drivrutinen för spelet Earthfall som lanseras idag. AMD hävdar att användare med den senaste drivrutinen kan se en prestandaskjuts på upp till 22 procent med ett Radeon RX 580 i 1440p-upplösning. Användare av Radeon RX Vega 56 kan se upp till 28 procent bättre prestanda i samma upplösning. Detta jämfört med den tidigare drivrutinen Radeon Adrenalin 18.6.1.

Radeon Adrenalin 18.7.1 går att ladda ner från AMD:s officiella hemsida.

Lägsta pris på Prisjakt.se

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid