Svenska Qpad lanserar DX-20, en ny ambidextriös gamingmus som hämtar inspiration från den gamla klassikern Microsoft Intellimouse 1.1, men utrustad med en ny optisk sensor och RGB-belysing som löper runt hela skalet.

Lagom till DreamHack Winter så lanserar Qpad sin nya gamingmus vid namn DX-20. En mus som hämtar sina designdrag från den klassiska Microsoft Intellimouse 1.1, som många användare fortfarande ser som en av de bäst designade modellen genom tiderna.

Qpad DX-20 ska enligt företaget själva använda deras senaste optiska sensor vilket vi antar är Pixart 3310 eller motsvarade, som ska leverera en äkta ett-till-ett känsla mellan rörelse och interaktion.

DX-20 har en genomgående stilren ambidextriös design som ska passa både höger- och vänsterhänta användare, tillsammans med bakgrundsbelyst scrollhjul samt list runt musens nedre kant med stöd för full RGB. Utöver det är DX-20 fösedd med sju stycken fullt programmeringsbara knappar som kan ställas in via mjukvaran och lagras sedan i musen egna lokala lagringsutrymme. Det gör det smidigt för de användare som vill flytta sin mus mellan olika datorer utan att behöva ställa in musen på nytt.

DX-20 finns att inhandla redan idag på DreamHack Winter i Jönköping och det rekommenderade priset ligger på cirka 650 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid