Qpad 8K Optical - Mjukvara

Qpad 8K Optical använder en mjukvara som så simpelt heter Qpad 8K Optical Software och som är specialdesignad för just den här modellen.

Mjukvaran hämtas enkelt från Qpads hemsida och väl i programmet så kan vi enkelt justera vanliga inställningar så som knyta knappar till kommandon, skapa profiler, DPI-nivåer, polling rate, justera pekarhastighet, scrollhastighet tillsammans med mer avancerade funktioner så som lift off distance och underlagskalibrering.

qpad_8k_optical_software_2

8K Optical Software har även ett avsnitt för att anpassa bakgrundsbelysningen på scrollhjulet och logotypen i vilken nyans vi vill och det är fritt fram att välja och vraka mellan 16,8 miljoner färger. Dock så är det inte möjligt att justera färgerna på indikatorn för vald DPI-nivå.

qpad_8k_optical_software_3

Mjukvaran allokerar cirka 38 megabyte arbetsminne medan den körs i bakgrunden. Det är i högsta laget sett till konkurrenters mjukvara men fördelen är att 8K Optical har ett inbyggt minne och vi behöver således inte längre ha mjukvaran efter vi utfört våra inställningar då de lagras i musen.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid