Qpad 8K Optical - Form och design

Qpad 8K Optical följer samma form- och designspråk som tidigare 5K-modeller, vilket inte är så konstigt då det är just designen som prisats av många spelare – och vi kan inte annat än att hålla med. 8K Optical är en gamingmus för högerhänta användare som handflategreppar och rekommenderad handstorlek är medium till large för bästa komfort.

Hela 8K Optical har en mattsvart och silkeslen anti-svettytbehandling som ökar greppet och ger musen både ett trevligt utseende samt en behaglig känsla att omfamna. För det är just det som är 8K Opticals specialitet, då stöden på högersidan för ring- och lillfinger ger alla handflategreppande användare ett bra och avslappnat stöd samt med urskålningarna på respektive sida så kan vi fortfarande lyfta musen utan att byta till en onaturligt grepp.

qpad_8k_optical_2

Qpads nya 8K-råtta bjuder på total sju knappar varav vi hittar två längs den vänstra sidan i form av tumknappar och är långsmala i sin design. Kikar vi på ovansidan så hittar vi förstås vänster- och högerklick tillsammans med ett LED-belyst scrollhjul av gummi, DPI-knappar, bakgrundsbelyst Qpad-logotyp samt en indikator för vald DPI-nivå.

Vänder vi på musen så hittar vi fyra rejält tilltagna glidytor som är placerade runt om musens kanter och sensorn är placerad något ovanför centrum. Längst fram så ser vi den att den flätade USB-kabeln ansluter i mitten av fronten och trots tjockleken på kabeln så är den enkel att forma kring vår övriga utrustning.

qpad_8k_optical_5

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid