Lanseringen av PUBG version 1.0 kryper allt närmare, nu har några kommande vapen som ska implementeras i spelet visats upp via Twitter.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, eller PUBG som det ofta förkortas, är en succé utan dess like. Spelet har funnits tillgängligt via Steams Early Access i ungefär ett halvår och har redan sålt över 20 miljoner kopior och nått nästan tre miljoner samtidiga spelare.

Spelet kommer att lämna Early Access och på så vis äntligen lanseras ”skarpt” innan årets slut. Utvecklarna av spelet har visat upp bland annat en ny bana som ska komma till spelet samt en ny spelmekanik som låter spelare klättra och hoppa över hinder.

Nu har man även visat upp två stycken nya vapen som kommer att komma till spelet inom kort. Dessa vapen är det sovjetiska maskingeväret DP-28 samt det österrikiska Steyr AUG A3.

DP-28 kommer att gå att hitta runtom på Erangel och AUG A3 kommer att finnas tillgängligt i spelet via de lådor som levereras med flygplan.

Dessa vapen kommer att dyka upp på spelets testservrar denna vecka. Dock nämns det inte i Twitter-inlägget när vi kan komma att se dessa implementeras på live-servrarna.

För den som är intresserad så finns det även gott om videos på Youtube som går igenom vad mer vi kan förvänta oss för ändringar med lanseringen av version 1.0:

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
impossible gameroll the ball Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
roll the ball
Medlem

Very helpful advice in this particular post! It’s the little changes that make the largest changes. Thanks for sharing!

impossible game
Gäst

I really loved reading your blog. I also found your posts very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he ejoyed it as well!