Omåttligt populära Battle Royal-titeln PUBG har fått en ny uppdateringar på testservar där utvecklarna Bluehole försök förbättra prestandan i spelet.

Medan PUBG är en smått ofattbar framgångssaga i form av antal spelare och sålda kopior är det också ett kritiserat spel av många. Grafiken som erbjuds kontra den prestanda som även kraftfulla datorer kan leverera anses av många inte hålla måttet på spelmarknaden 2017-2018.

Utvecklarna Bluehole har nu släppt en ny uppdatering av spelet på sina testservrar där man använder nya grepp för att minska belastningen på både spelets servrar och spelares maskiner. Bland annat ska man reducerat avståndet som spelare får grafik renderad för sig när man är i lufte (hoppar från flygplanet) samt att man omorganiserar starten på spelet.

Tidigare har alla spelare (upp till 100 stycken) startat på ett och samma område innan de satts i planet och skickats väg i luften. Ett förfarande som ska lägga extra stor belastning på servrar och klientdatorer. I sin nya patch ska Bluehole därför satsa på att dela upp spelarna i olika startområden och på så sätt minska den initiala belastningen i spelet.

Några prestandaoptimeringar för specifika kombinationer av hårdvara nämns dock inte.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Man blir lite trött på det när spelet använder ca 40-50% av både min CPU och min gpu, trots att jag vid tillfällen är nere på 90fps. Det skulle använt så mycket den behöver för att ge mig mina stadiga 144hz