Playersunknown’s Battlegrounds, PUBG, får under veckan en ny stor uppdatering och det lockas med både prestandaoptimeringar och nytt vapen.

PUBG fortsätter att skörda rekord efter rekord men trots spelets framgångar är det alltså fortfarande i Steam Early Access. Det betyder att spelet inte anses vara färdigutvecklat och detta är något som onekligen märks inte minst i hur den vackra men tungdrivna grafikmotorn hanterar datorers beräkningskraft. PUBG är efter flera månader av optimeringar fortfarande en tungdriven speltitel och även om Unreal Engine 4 ger spelet en riktigt fin grafisk upplevelse har många spelare problem med lägre fps än önskvärt och även lagg i olika former.

När Bluehole nu presenterar en ny patch för PUBG är det med flera klientoptimeringar under huven. Spelet ska fått optimerade skuggor och bättre prestanda på budgetdatorer, det senare genom optimerad rendering av byggnader. Även prestandan för spelare och servrar ska vara ökad när flera fordon är i närheten av varandra.

Nytt vapen och dimma

Utöver prestandaförbättringar kommer den senaste patchen med en uppsjö nyheter. Bland annat ett efterlängtat semi-automatvapen, Mini-14. Men även poängsystem och leaderboards för spelare som krigar i förstapersons-läge. Vi ser även optimeringar av gränssnittet, spelbalanseringar samt nya kortkommandon. Hela listan av uppdateringar finns att läsa här nedan.

PUBG september patch information

Patchen appliceras på testservrar under dagen och kommer att rullas ut på liveservrar kort därefter.

Lägsta pris på Prisjakt.se

DELA

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid