Small preview image

Prolimatech Megahalems är en processorkylare som blivit känd på ett ganska unikt vis. Kylaren dök nämligen upp på bilder från DFIs testlabb med en DFI-logotyp på toppen. Ingen visste riktigt om kylaren skulle säljas av DFI eller om man helt enkelt testade en ny kylare från en tredjepartstillverkare. Det visade sig till sist att kylaren redan var på väg ut i handeln och då alltså under namnet Megahalems. Den relativt okända tillverkaren Prolimatech har lekt lite med orden i Intels processorarkitektur Nehalem när man döpt sin kylare, som just är utvecklad för Core i7-familjen.



Redan på de första fotona av kylaren kunde vi se att Megahalems är en riktig best till kylare och på HardOCP har man nu kikat närmare på kylaren som bara på några dagar blev välkänd inom entusiastcommunityn.


Prolimatech använder stora ord i sin marknadsföring av Megahalems men det verkar inte vara obefogat då man i sina tester blev riktigt imponerade av detta aluminiumtorn. Som till och med petade ner Thermalrights TRUE 120 Extreme kylare från prestandatronen.


Läs hela testet hos HardOCP.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments