AMD:s produktplan för kommande processorer till bärbara datorer kan ha läckt ut. Tiderna för Intels, Nvidias och AMD:s presentationer vid Computex 2021 är spikade och CD Projekt Red kan stå inför en redig rättstvist.

Sagan om problemen kring Cyberpunk 2077 fortsätter när fyra stämningar mot CD Projekt Red nu har slagits samman. Å andra sidan har vi lite gladare nyheter med Computex-presentationer från AMD, Intel och Nvidia att se fram mot. Under AMD:s presentation kanske vi får se enheter som inkluderas i den produktplan som påstås ha läckt ut.

 

E3 2019 Cyberpunk 2077

Cyberpunk-stämningar slår sig samman

Efter att CD Projekt Red lanserade speltiteln Cyberpunk 2077 var det flera investerare som hade allt annat än glada miner. Flera hävdare att utvecklaren hade gjort missledande utlåtanden för investerare inför spelets lansering. Detta ledde sedan till flera stämningar mot företaget som lämnades in. Fyra av dessa har nu gått ihop för att presentera en enad front mot CDPR.

Läs mer hos Kitguru.

 

Är detta AMD:s kommande processorer för laptops?

Vad som sägs vara AMD:s produktplan för processorer till bärbara datorer gör nu sina rundor på internet. Produktplanen ska detaljera vilka processorfamiljer AMD har planerade för lansering under detta och nästa år. Vi ser bland annat arkitekturen Zen 3+, DDR5-stöd och integrerade Navi-grafikkretsar som tar över efter Vega som stått för AMD:s integrerade grafik under en längre tid.

Läs mer hos Hexus.

 

Computex 2020

Tider för Computex-event

Computex 2021 går av stapeln om cirka en och en halv vecka. AMD, Intel och Nvidia har alla bekräftat att man kommer håller en presentation under mässans början. Tiderna då vi i Sverige kommer att kunna se de tre stora aktörernas presentationer är:

  • Intel: 31 maj, 04:00
  • Nvidia: 31 maj, 16:00
  • AMD: 1 juni, 04:00

 

Detta är nytt i Android 12

Under veckan presenterade Google bokstavligt ett hundratal nyheter för företagets många produkter och tjänster. En av de största nyheterna var Android 12. Det nya operativsystemet kommer med nya funktioner för bättre sekretess och kontroll, lättare användning med en hand och snabbare uppdateringar.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid