Snart är det dags för AMD:s att ta Ryzen till det lägre prissegmentet och nu sägs priserna för Ryzen 3 1200 och 1300X ha hittat ut på nätet.

Alldeles nyligen publicerade AMD en video där man gick igenom några detaljer för kommer Ryzen 3 och även Threadripper. I videon nämndes de två processorer som Ryzen 3-familjen kommer att bestå av, dessa får namnen Ryzen 3 1200 och Ryzen 3 1300X.

Nu hävdar en användare på Reddit att en lokal återförsäljare har röjt priserna för dessa processorer i förväg.

Fyra fysiska kärnor för omkring tusenlappen

Processorerna som båda kommer utrustade med fyra processorkärnor utan SMT kommer att börja dyka upp i butiker världen över den 27 juli. Enligt Reddit-användaren ska modellerna få en prislapp på cirka 900 kronor för R3 1200 och runt 1 100 kronor för R3 1300X, båda utan moms inräknat. Denna prissättning kan göra dessa processorer till aggressiva kontringar till Intels Core i3-familj.

Dock har AMD inte själva gått ut med några officiella prisuppgifter för processorerna och den bild som laddades upp till Reddit som visade prislistningen för produkterna har dessvärre blivit borttagen sedan tråden skapades.

Om detta är de priser som AMD planerat för sina kommande processorer återstår att se den 27 juli då de lanseras fullt ut.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid