Det har nu gått en knapp månad sedan vi stängde portarna för SMPC2004 och detta mästerskap har visat sig vara ett av de, om inte det, mest imponerande hittills.
I båda kategorierna har det varit imponerande resultat inte bara från vinnarna utan från alla som deltagit.Vi i juryn har nu under ett par veckors tid verifierat de resultat som registrerats i toppen av varje kategori.
Vi kan med stor glädja tillkännage att ingen av de bidrag som verifierats blivit underkända. Alla som deltagit i SMPC2004 har inte bara presterat mycket bra, utan även gjort det på ett regelrätt sätt.
Det har dock blivit en smärre förändring i resultatlistan då Johan Arnesson tagit sig in på en 9:e plats (delad 8:plats) med John Holmgren. Detta efter ett databasfel under tävlingens gång.


Men vi kan nu återigen ge vinnarna i Prestanda-SM 2004 ett stort Grattis och tacka alla deltagare för deras fina prestationer!Inom kort kommer vi även publicera intervjuer med de två vinnarna, Peter Nilsson och Robert Kihlberg, men även med den tidigare dubble svenske mästaren i 3Dmark2001 Jimmie Knutas.
I samma veva kommer vi uppdatera Hall Of Fame med 2004:års resultat och även fullständiga resultatlistor för alla år, detta på allmän begäran. 


Återigen ett stort Grattis till vinnarna!!


Mvh/
SMPC2004 Juryn


Detaljerad information om Prestanda-SM 2004 som priser och regler går att hitta på tävlingssidorna.
:: Prestanda-SM 2004 ::


Frågor angående prisutdelning kan för övrigt skickas till följande mailadress.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid