AMD:s grafikkort Radeon RX 6600 och RX 6600 XT har ännu inte lanserats eller ens avtäckts officiellt. Däremot listades de två modellerna av en partnertillverkare under en kort stund.

De ryktade grafikkorten Radeon RX 6600 och 6600 XT från AMD har ännu en gång hittats online. Nu i form av att en av AMD:s partnertillverkare listade de två grafikkorten på sin egen hemsida under en kort tid. Något som potentiellt pekar mot att vi har en lansering inom kort.

Det var partnertillverkaren Powercolor som uppdaterade sin hemsida genom att lägga till produktsidor för de två enheterna. Dessvärre togs dessa bort relativt snabbt efter att de först hade publicerats.

Tyvärr listades inga specifikationer för de två grafikkorten på Powercolors hemsida. Således har vi fortfarande endast de ryktade specifikationerna att gå på. Specifikationer som inkluderar en Navi 23-grafikprocessor med 2 048 streamprocessorer och åtta gigabyte GDDR6-minne över en 128-bit bred minnesbuss. Radeon RX 6600 sägs även komma i ett utförande med fyra gigabyte minne.

I skrivande stund är det mycket information angående de två grafikkorten som saknas. Powercolors produktsidor för RX 6600 och 6600 XT kan dock ses som en indikator på att AMD och partnertillverkare rustar upp för ännu en lansering baserad på RDNA 2-arkitekturen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments