Vi fortsätter att satsa på aktiva omröstningar på NordicHardware och nu är det dags för ännu en ny poll. Men som vanligt tar vi först en snabb sammanfattning av den förra omröstningen som handlade om era erfarenheter av datorsupport.


Återigen vart många som svarade vilket vi verkligen uppskattar och precis som vi misstänkte är den genomsnittlige NH-läsaren en eftertraktad bekantskap när det gäller datorproblem.


Hela 33% av alla som röstade hjälper runt 10-20 personer i sin relativa närhet och faktiskt hela 22% känner sig som kvarterets personliga kundtjänst. Diagrammet nedan säger det mesta men det är ingen som kan klaga på våra läsares hjälpvilja, 69% av våra läsare hjälper mer än 5 personer i datorrelaterade frågor.Vår nya omröstning handlar mer om er själva, hur och var ni söker kunskap eller information i det dagliga livet.
Det kan tyckas att Internet är det enda mediet för en datorentusiast men frågan är om alla verkligen släppt banden med tidigare kunskapskällor som tidningar, TV och böcker?


Vi undrar helt enkelt vilken media ni, våra läsare, använder när ni letar efter kunskap kring något ämne eller ska göra ett större inköp. Det kan vara allt från bil till en parfymflaska. Tänk efter en stund och ge oss dina erfarenheter kring detta.


Vilken källa använder du mest vid beslut av inköp eller kunskapsinsamlande? • Internet 
 • Tidningar/månatliga publikationer
 • Dagspress 
 • TV/TextTV 
 • Böcker 

 • Vi hoppas på samma fina deltagande i denna omröstning och för er som vill diskutera omröstningen går det utmärkt att göra det i forumet.

  Annons

  Leave a Reply

  Please Login to comment
    Subscribe  
  Notifiera vid