Så var det återigen dags för en ny omröstning här på NH men först ska vi sammanfatta vår tidigare poll. Vi frågade vilket märke våra läsares hade på sin bildskärm och på två veckor fick vi mer än 2600 svar vilket är mycket kul att se.
Resultatet finns här nedan och inte helt oväntat var spridningen relativt stor bland våra läsare, något som också stärktes av att ”annat märke” tog en klar första plats. I övrigt var det Samsung som tog en betryggande seger över de andra märkena som representerades.Vår nästa omröstning tror vi träffar hjärtat på många av våra läsare. I takt med den växande PC-marknaden kommer det flera nybörjare i kontakt med datorer, något som ofta skapar problem och frågeställningar. En börda man som datorentusiast ofta får vara med och dela.
Eventuella kunskaper inom området sprids ofta snabbt som en löpeld och allt som oftast blir man ombedd att hjälpa till. De flesta av oss accepterar detta även om det kan bli jobbigt ibland. Men vad vi nu undrar är om och hur ofta, ni våra läsare, får hjälpa er omgivning datorrelaterade frågor och problem.


Händer det att du hjälper någon med datorrelaterade frågor? • Ja, någon gång hjälper man familjen (1-5 pers)
 • Ja, familj och släkt (5-10 pers) 
 • Ja, familj, släkt och nära vänner (10-20)
 • Ja, jag är kvarterets personliga kundtjänst. (20+ pers)
 • Nej, jag vet ingenting om datorer.

 • Vi hoppas på samma fina deltagande i denna omröstning och för er som vill diskutera omröstningen går det utmärkt att göra det i forumet.

  Annons

  Leave a Reply

  Please Login to comment
    Subscribe  
  Notifiera vid