Small preview image

Det är nog fler än undertecknad som fastnar framför datorn sent in på kvällstimmarna och speciellt under den mörka delen av året är det lätt hänt att rummets enda ljuskälla är just din datormonitor. Det må vara perfekt för bildens svärta, men för dina ögon och ditt förstånd är det oftast bäst med lite ljus även från andra håll. Philips har anammat detta och även om det återigen är bildskärmen som ger oss ljus är det inte genom panelen, utan själva ramen.



Philips har nu lanserat en 22-tums LightFrame PC Monitor som med sin blålysande ram ska minimera risken för huvudvärk och trötta ögon för användarna. Samtidigt som det blå ljuset sägs vara avslappnande och ge lite stil till datorrummet.


Smaken är givetvis som baken men om Philips verkligen kan hålla vad man lovar är det en helt klart intressant innovation. Med sin Ambilight-teknik har Philips flera års erfarenhet av att jobba med ljuskällor runt TV-apparater och monitorer så de borde veta vad man gör.


Philips 22″ LightFrame PC Monitor har ett riktpris på 2 695 SEK inklusive moms och väntas dyka upp på marknaden inom kort.



Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments