Som en populär tillverkare av tillbehör för både hobby och e-sport har Steelseries nu visat upp sin officiella spelmus för Dota 2. Det rör sig om en uppdaterad version av den optiska spelmusen Rival, med ett svartrött färgschema och spelets logotyper.

Det är inte ovantligt att tillverkare som Steelseries får producera officiella tillbehör för olika speltitlar, och den här gången är det omåttligt populära Dota 2 som hamnat i fokus. I samband med en internationell Dota 2-turnering i Seattle lansear Steelseries en uppdaterad version av sin populära spelmus Rival.

steelseries_rival_dota_2_pic

Musen har samma specifikationer som tidigare, med en optisk sensor som har en upplösning på upp till 6 500 pixlar per tum, sex programmerbara knappar och en två meter lång kabel. Den har dock fått ett uppdaterat yttre i svart och rött, med Dota 2-logotypen på ovansidan. Musen är utrustad med en uppsättning RGB-lysdioder som du själv kan justera i valfri färg av tillgänliga 16,7 miljoner.

Musen bör finnas tillgänglig inom kort och tar plats i Steelseries sortiment för att matcha existerande Dota 2-tillbehör som musmattor och headset. Prislappen blir 69,99 euro, så räkna med omkring 700 kronor i Sverige.

Via: Techpowerup


Relaterade artiklar

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid