Mad Catz fortsätter sin storsatsning på Esport och lanserar nu ett nytt gamingtangentbord vid namn S.T.R.I.K.E. TE. Utvecklat tillsammans med E-sportproffs är det ett välutrustat tangentbord med chassi i aluminium, mekaniska brytare, avancerad tangentbelysning och kapabelt att hantera även de flinkaste fingrar.

Mad Catz S.T.R.I.K.E. Tournament Edition är som namnet avslöjar riktat mot de krävande spelare som satsar på E-sport eller helt sonika vill lägga lite extra krut på sitt tangentbord. Tangentbordet är tillverkat i ett aluminiumchassi med bruna mekaniska brytare från Kailh som blivit en allt större konkurrent till mer namnkunniga tillverkaren Cherry. Brytarna kräver en aktiveringskraft på 45 gram och ska samtidigt vara förhållandevis tysta för att vara mekaniska brytare.

61b

Brytarna ska vara goda för över 50 miljoner tryckningar och ett specialutvecklat kretskort har gjort det möjligt för Mad Catz att stödja 30 key rollover för totalt 30 samtidiga tangentbordstryck utan att missa några kommando.

Tangentbordet har även 12 programmeringsbara macroknappar som kan programmeras i tre olika lägen och väl sparade som profiler sedan delas med kompisar eller överföras till en annan dator. Allt detta sköts med Mad Catz egen mjukvara som kommer med färdiga profiler för 25 populära PC-titlar.

61c

Tangentbelysningen använder sig av flera zoner där användaren kan ställa in olika ljusstyrka för olika knappar och användarmiljöer. Andra noterbara funktioner är mediaknappar på F5 till F12 tangenterna samt lås för Windows-knappen.

Mad Catz S.T.R.I.K.E. Tournament Edition ska finnas i butiker inom kort och kommer att levereras i färgerna mattsvart, glänsande svart, glänsande vit eller glänsande röd. Prislappen landar på motsvarande 1 200 kronor inklusive moms.


Relaterade artiklar:

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
hymer Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
hymer
Medlem
hymer

Ser nice ut. Men jag vill ha blå brytare så tyvärr.