G9X-Laser-Mouse-Call-of-DutyLogitech har tagit rygg på den kommande stortiteln Call of Duty: Modern Warfare 3 och presenterar ny två nya produkter i sitt sortiment direkt utvecklade för spelet. Logitech Laser Mouse G9X och Logitech Gaming Keyboard G105 ska enligt tillverkaren vara de officiella tillbehören för Modern Warfare 3.

Logitech Laser Mouse G9X kallas nästa generations lasermus och har nu släppts i en skräddarsydd Call of Duty-utgåva. Musen har en justerbar sensor på mellan 200 till 5 700 dpi och kopplas till din dator med en USB-anslutning som stödjer 1 000 rapporter i sekunden (Hz). Logitech har även försett sin spelmus med inbyggt minne för upp till fem förinställda profiler, ställbara vikter på upp till 28 gram samt lysdioder för att rapportera olika dpi- och profilinställningar även visuellt direkt på musen.

Logitech har försett G9X med utbytbara grepp som med en satinliknande yta ska ge båda god komfort och greppvänlighet. Musen kommer även utrustad med kontaktytor i fluoretenplast för lägsta möjliga friktion på din musmatta.

Exakt när musen ska dyka upp på butikshyllorna är oklart, men priset ligger på 799 kronor vid förbeställning på Logitechs hemsida.

Logitech Gaming Keyboard G105 är ett nytt gamingtangentbord från tillverkaren som förutom en vanlig standardversion även kommer i en specialutgåva för Modern Warfare 3. Tangentbordet kommer med ett MW3-tema och passande grön bakgrundsbelysning för tangenterna. Förutom en fullstor tangentsats har Logitech försett G105 med sex programmerbara G-knappar som kan kompletteras med makron och LUA-script. 

G105_CODMW3

G105 kommer även med teknik för att utföra fem samtida kommandon och en funktion för att inaktivera Windows- och snabbmenytangenterna. WASD-tangenterna samt piltangenterna kommer i en grå färg för att stå ut från övriga tangenter, samtidigt som vi även hittar dedikerade snabbknappar för volym och uppspelning av musik.

Logitech Gaming Keyboard G105: Made for Call of Duty kan förbeställas med ett pris på 649 kronor inklusive moms.

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
aov Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
aov
Medlem
aov

Sitter just nu med en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=401022
undrar verkligen om jag missat något…