AsusROGHorus

Asus nya gamingtangentbord ROG Horus GK2000 sticker onekligen ut från mängden. Det aggressivt designade tangentbordet är tillverkat kring en kropp av aluminium med funktioner som röda mekaniska brytare, hållare för din smartphone och en integrerad 32-bit mikroprocessor för att styra belysning och upp till 80 makrofunktioner.

Asus själva vill likna Horus GK2000 vid en kommandocentral där tangentbordets integrerade mikropprocessor och 4MB minne matchas av en en mängd olika snabbknappar och reglage samt en hållare för din mobiltelefon. Själva designen är ordentligt aggressiv och döpt efter krigs- och jaktguden Horus har Asus svarvat ut “vingar” i 3 millimeter tjock aluminium som ger tangentbordet en vass stil.

Den anodiserade tangentbordsplattan rymmer tangenter med Cherry MX röda brytare som kommer med en matchande röd bakbelysning som kan växlas mellan fem förinställda lägen. Det går även att programmera sina egna belysningsprofiler samt ställa in upp till 80 makrofunktioner och spelprofiler direkt i det integrerade minnet.

Förutom standardtangenterna hittar man även knappar och reglage för hantering av multimedia, ett scrollhjul för volym eller belysning samt portar för headset och även två USB-portar. De sistnämnda kan bland annat användas för att ladda mobiltelefonen som för övrigt får sin egen plats i ovankant av tangentbordet.

Missa inte: Svenska Tangentbordsguiden – Vi utser de bästa tangentborden på marknaden

Asus matchar sitt nya gamingtangentbord med en skräddarsydd bärväska i neopren för att få med sig tangentbordet på resan eller LAN utan några missöden. Vi har sökt Asus för mer information om pris och tillgänglighet men ännu inte fått några klara uppgifter kring detta.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

DELA

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz