Gaming flyttar in i vardagsrummet i allt högre grad och idag kan ganska imponerande prestanda klämmas in i förhållandevis små förpackningar. Razer vill ta vara på den trenden och meddelar att de arbetar på en Apple TV-liknande enhet baserad på Android TV, tänkt att hantera allt från strömmad media till spelande från soffan.

Razer fortsätta bredda sin verksamhet utöver den kringutrustning som aktören först gjorde sig känd för. Med projekt som oljekylda, modulära speldatorer och gaminglaptops i bagaget vill Razer nu även ta över vardagsrummet med hjälp av Android TV.

Representanter från Razer kallar konceptet för en ”mikrokonsol”, men det är fortfarande oklart exakt vad den kommer innehålla eller ens hur den färdiga produkten kommer se ut. Vad som meddelats är att det blir en kompakt enhet för TV-bänken, baserad på Android TV, som kommer kunna strömma musik och film samt spela spel.

Det återstår därmed att se exakt vad Razer tänkt klämma in i sin konsol och vad som kommer erbjudas i mån av spelutbud, samt vad den kommer ligga i för prisspann. Mer information kommer förhoppningsvis dyka upp inom de kommande veckorna.

Via: Engadget


Relaterade artiklar

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid