Är du nyfiken på hur många tangentryckningar du gör när du spelar, hur mycket du rör på musen eller hur många gånger du klickar? I ett nytt tillägg till Razers spelmjukvara Synapse finns nu möjligheten att låta programmet detaljanalysera ditt spelande och föreslå hur du kan bli snäppet vassare.

I kombination med sina speltillbehör som möss och tangentbord fortsätter Razer bygga vidare på sin egenutvecklade mjukvara Synapse, som nu i ett nytt tillägg kommer kunna ge dig detaljanalyser om hur du spelar. Det valfria tillägget kan analysera användningen av både mus och tangentbord och till och med komma med förbättringsförslag.

starcraft_ii_mouseclicks_1

Bland annat kan Synapse hålla koll på hur långt du rör musen under en Dota-match, hur många tangenttryckningar du gör eller hur många gånger du klickar, för att sedan analysera datan och prydligt presentera den tillsammans med så kallade ”hot spots”, där utrymme för förbättring finns.

Förbättringsförslagen kommer fungera olika bra i olika spel, men är tänkta att bli bättre och bättre i takt med att fler spelare drar nytta av mjukvaran och testar den i olika titlar. Det kommer även tillkomma nya funktioner längre fram, exempelvis antalet handlingar per minut, som kan vara intressant att analysera i bland annat strategispel.

I nuläget fungerar tillägget endast i Windows, men Mac-funktionalitet kommer tillkomma någon gång under fjärde kvartalet. Mer information finns på Razers hemsida.


Relaterade artiklar

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid