Bilder på vad som hävdas vara Nintendo 64 Classic Mini, företagets nästa minikonsol efter succéerna med NES och SNES i miniformat sägs nu ha dykt upp på internet.

Nintendo lyckades träffa en riktig guldåder med lanseringen av miniversionerna av de klassiska spelkonsolerna NES och SNES. Det har under en längre tid spekulerats om företaget kommer att fortsätta lansera nya versioner av spelkonsoler från forntiden. Bland annat dök ett patent för just en miniversion av Nintendo 64 upp förra året, men sedan dess har det varit mer eller mindre knäpptyst.

Nu har dock vad som hävdas vara bilder på denna Nintendo 64 Classic Mini läckt ut på internet. Bilderna började cirkulera på Twitter under helgen och ger en inblick i hur Nintendo kan ha bestämt sig för att designa den kommande konsolen.

Bilderna som hittat sin väg ut på internet tyder på att designen är mer eller mindre identisk med originalkonsolen. Däremot har anslutningarna för konsolens handkontroller placerats bakom en lucka som designats för att se ut som de kontakter som fanns på originalet från 1996.

Med läckta bilder finns det alltid en risk för att det rör sig om falska, renderade bilder och inte faktiska fotografier på den riktiga produkten. Något som Nintendo-avdelningen hos internetforumet Reddit spekulerat vilt kring. Däremot menar hemsidan Wccftech att det vore relativt imponerande om bilderna visar sig vara fejk med tanke på mängden detaljer som syns.

Tiden får avgöra om en miniversion av Nintendo 64 blir en verklighet eller ej. Nintendo har som tidigare nämnt haft stor framgång med de tidigare nylanseringarna av klassiska spelkonsoler. Däremot har ingen officiell information om en ny Nintendo 64-konsol kommit direkt från Nintendo i skrivande stund.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid