TÄVLING  Vår första NHTV-relaterade tävling är på väg mot sitt slut och vi tänkte kort ge er en heads-up på detta. Alla registrerade användare på NH med ett Youtube-konto kan delta, och priset är som bekant för de flesta, ett miditower-chassi i form av In-Win Fanqua. Tävlingen består av två väldigt enkla steg, bara kika på videon nedan för att få reda på vad som behöver göras.


Tävlingen idag är uppdelad i två väldigt enkla moment. Det första kräver att du är medlem på Youtube och prenumererar på vår kanal, vilket du gör enklast genom att använda länken ovanför det här textstycket. Svårighetsgrad -2 på en femgradig skala.

Nästa steg är lite lurigare, utan att för dess skull vara speciellt svårt. Maila oss ditt användarnamn såväl här på NordicHardware som Youtube till tavling@nordichardware.se. I mailet ska vi även ha din motivering, men inte den sedvanliga ”Varför just jag ska vinna”, utan ”Varför jag älskar LED-fläktar”. Motiveringen bör vara max 40 ord lång.  

Originalitet och humor premieras, de bästa bidragen publiceras vid tävlingens slut. Bidrag accepteras fram till 25/3 2011, vinnare och bidrag tillkännages 28/3, med största sannolikhet under samma år. Vi har flyttat fram deadline fram till fredag istället för idag, då vi dessvärre inte hunnit påminna er tidigare. Vi ber om ursäkt för det och hoppas att ni som redan deltagit kan ha överseende med detta, medan ni som inte hunnit delta än får någon extra dag på er.

Den där tråkiga disclaimern: Tävlingen är öppen för boende inom Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


”Vinn mig!”

13
Leave a Reply

Please Login to comment
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Mean MachineBogeyn0paxAnton KarmehedTempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Bogey
Medlem
Bogey

Finns de kvar IN Win ?
Trodde de skämde ut sig o konkade på 80 eller 90 talet ?

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

[quote name=”Bogey”]Finns de kvar IN Win ?
Trodde de skämde ut sig o konkade på 80 eller 90 talet ?[/quote]
De må ha skämt ut sig lite granna under början av 00-talet, men nu producerar de faktiskt rätt schyssta chassin till hyfsade priser. 🙂

Bogey
Medlem
Bogey

[quote name=”Mean Machine”][quote name=”Bogey”]Finns de kvar IN Win ?
Trodde de skämde ut sig o konkade på 80 eller 90 talet ?[/quote]
De må ha skämt ut sig lite granna under början av 00-talet, men nu producerar de faktiskt rätt schyssta chassin till hyfsade priser. :)[/quote]

Sedärja, jag som kommer ifrån VIC 20 åldern minns dom med en rysning, pga deras cemetgråaburkar och floppen när de skulle bli ”hippa” (tänk bling blig i ultrakvadrat)
Då behövdes det inga droger, man hade sitt eget chassi som färgorgel.

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

[quote name=”Bogey”]Sedärja, jag som kommer ifrån VIC 20 åldern minns dom med en rysning, pga deras cemetgråaburkar och floppen när de skulle bli ”hippa” (tänk bling blig i ultrakvadrat)
Då behövdes det inga droger, man hade sitt eget chassi som färgorgel.[/quote]
Med ordvrängandesinne likt det du verkar besitta har du god potential i tävlingen, om du inte redan deltagit, må jag säga. 🙂

Bogey
Medlem
Bogey

[quote name=”Mean Machine”][quote name=”Bogey”]Sedärja, jag som kommer ifrån VIC 20 åldern minns dom med en rysning, pga deras cemetgråaburkar och floppen när de skulle bli ”hippa” (tänk bling blig i ultrakvadrat)
Då behövdes det inga droger, man hade sitt eget chassi som färgorgel.[/quote]
Med ordvrängandesinne likt det du verkar besitta har du god potential i tävlingen, om du inte redan deltagit, må jag säga. :)[/quote]

Vicken djävla tävling ?
Du cementburkar eller bling bling i kvadrat 😀

Bygger mina egna 😉

Anton Karmehed
Admin

Tror faktiskt mitt första chassi någonsin var ett In-Win. Ett mäktigt fulltower som var det absolut bästa du kunde hitta som överklockare på Celeron 300A-tiden. Det fick snabbt ett par hål för 120mm panflo-fläktar. Det var inga som helst ljusspel på den tiden men likväl en stor grå ljudlig klump. Underbart! 🙂

n0pax
Medlem
n0pax

Nu har jag inget konto på youtube men är det bara jag som tänker på lena ph och neon ^^ 🙂 Hyptnotiskt tittade han in i fläkten som med sitt grön pulserande ljus fångade hans intresse. Skulle han våga känna med ett finger på de roterande fläktarna. Kort efter kände han en isande smärta i fingret men han älskade verkligen sina Ledfläktar. Vem kan hålla sig borta från sin älskade även om det gör ont. Han gled ner i sin soffa halft i smärta, half av gläden att ha känt sin älskade. Ingen, ingen annan kunde känna sådan glädje över… Läs hela »

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

n0pax: Är du en sån där som sitter och skriver snuskiga noveller och skickar in till tidningar? 😀

Det där var grymt kul åtminstone, kan nog lova dig att det blir ett hedersomnämnande när vi summerar allting vid tävlingens slut. 🙂

Tempel
Medlem
Tempel

[quote name=”Anton Karmehed”]Tror faktiskt mitt första chassi någonsin var ett In-Win. Ett mäktigt fulltower som var det absolut bästa du kunde hitta som överklockare på Celeron 300A-tiden. Det fick snabbt ett par hål för 120mm panflo-fläktar. Det var inga som helst ljusspel på den tiden men likväl en stor grå ljudlig klump. Underbart! :)[/quote] Those were the days…Sån låda måntro? dom kom sen med en uppföljare som var lite djupare och hade lite annan design på sidorna. Annars väldigt bra chassin (för den tiden då) och Panaflos körde alla med 😀 Har nog några kvar i lådan nånstans. Beställde från… Läs hela »

Anton Karmehed
Admin

Haha det där kan nog vara ”the case”, det är väldigt likt i alla fall. Frågan är om man slängt det eller om det stor i morsans förråd någonstans. Var ju en 10 år sedan man körde med det så risken finns ju att det försvunnit någonstans på vägen. Själv jobbade jag inte så mycket med ljudnivå på den tiden, eller jo hög ljudnivå! 😛 Helt galet hur prioriteringarna kan ändras med åren, jag hade ju hellre gett mitt liv än ställa in det där chassit i datorrummet idag. 🙂 För min del var det en Celeron 300A @ 450… Läs hela »

n0pax
Medlem
n0pax

[quote name=”Mean Machine”]n0pax: Är du en sån där som sitter och skriver snuskiga noveller och skickar in till tidningar? 😀

Det där var grymt kul åtminstone, kan nog lova dig att det blir ett hedersomnämnande när vi summerar allting vid tävlingens slut. :)[/quote]

Nejdå fick bara ett av mina infall 🙂
Sitter med min tenta kände att jag behövde ”spåra” ut från allt formuellt dravell, kan vara skönt att skriva något helt annat.

Tempel: jag kollade alltid på när jag skulle ha råd med ett Tyan moderkort, var ett med dubbla processorer om jag inte minns fel. Men det blev ett abit kort.

Bogey
Medlem
Bogey

Sommar o sol o 40 grader, tänkte Mean Machine när han var på hotellet med konferensen, ahh vad vacker hon är tänkte han o den odrägligla men ack så vackra journalisten ifrån aftonhoran. – må vara att denna konferansen skall ha massa snygga babes, men 40 grader ?Måste in i duschen omedelbart, tänkte han o duscha kallt. Han hade inte stått länge i duschen innan han hörde hur det knackade på dörrren.-konstigt tänkte han, Jag har inte beställt något i receptionen?._han tog på sig badlakandet och droppade hela vägen till dörren. Och där stod hon, den vackra tösen ifrån afton… Läs hela »

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Haha, nu börjar jag bli lite rädd här, men jäklar vad roligt jag har. 😀