Ozone Gaming har släppt detaljer kring sitt kommande tangentbord Ozone Gaming Strike Battle. Strike Battle är ett kompakt mekaniskt tangentbord, ett såkallat TKL-tangentbord, som saknar numpad-enheten. Brytarna på det slimmade gamingtangentbordet är ytmonterade på en aluminumplatta och leveras av Cherry.

Strike Battle har alltså utrustat med Cherry MX-brytare och Ozone snålar inte på valmöjligheterna, du kan välja mellan de fyra vanliga Cherry MX färgerna, svart, brun, röd och blå. Förutom färgen på brytarna finns även möjligheten att välja om tangentbordet ska vara svart eller rött. Tangentbordet har individuell bakgrundsbelysning i rött färgtema.

Strike Battle är synnerligen kompakt och stilrent med sina mått på 35 x 351 x 123 millimeter men Ozone säger sig trots detta inte snålat in på funktionaliteten. Det lilla tangentbordet kommer med mediafunktionalitet som extra funktioner på F-tangenterna, gaming mode och makrofunktionalitet. Tangentbordet har inte dedikerade makrotangenter men när gaming-mode är aktiverat så omvandlas de sex tangenterna ovanför piltangenterna (insert, delete, home, end, page down, page up) till makrotangenter. Tangentbordet har fem olika makroprofiler och makron kan sparas på ett inbyggt minne på 64 kilobyte. 

Ozone Gaming Strike Battle kommer att nå den europeiska marknaden under den första veckan av Mars enligt Ozone. Så troligen får vi se de första exemplaren nå lagerhyllorna redan under nästa vecka. Priset kommer att landa på runt 850 kronor inklusive moms.

Källa: Ozone

Relaterade artiklar:

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LoppanHGambit_2K Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gambit_2K
Medlem
Gambit_2K

Älskar utseendet, kommer passa bra med det tema jag har på burken.

LoppanH
Medlem
LoppanH

Passar inte mig då kör med piltangenterna i spel (tycker wasd är för svårt) å då behöver jag numpadden bredvid för att få lite mer knappar nära att tillgå. Annars så ser det väl ok ut men ett handledsstöd vore kanske bra.