Medan de flesta njuter eller lider av högsommarvärmen fortsätter de tappra överklockarna Mean Machine, elmor och Ryba med sin liveöverklockning som man påbörjade under gårdagen. Efter ett 3DMark06-resultat på 43 899 poäng under gårdagen siktade idag ännu högre.

Förutsättningarna är demsamma som under gårdagen och redan har man börjat klättra uppåt i resultatlistorna. Under den första timmen av dagens livesändning har man lyckats pressa fram ett resultat på 44 855 poäng i 3DMark06, det 7:e bästa resultatet i världen. Detta med en sexkärnig Intel Core i7 980X CPU överklockad till imponerande 6,37 GHz.

Målet och förhoppningarna är ännu högre resultat allt eftersom dagen lider och hur det går för den tappra överklockartrion kan ni se i livesändningen här nedan.

Mer information och bilder från överklockningen finns att hitta i forumet.

Målet med överklockningshelgen är kort och gott att kvala in Ryba till världsfinalen i MSI Master Overclocking Arena via Futuremarks online-tävling Lords of Overclocking. Tävlingsreglerna gör gällande att man måste använda sig av ett MSI-moderkort och benchmarket är 3DMark 06. Hårdvara som kommer användas under kvällens liveöverklockning med flytande kväve är följande.

  • MSI Big Bang XPower
  • Intel Core i7-980X
  • 3x2GB Corsair GTX2
  • 3x XFX HD 5870 2GB Eyefinity-6 Edition
  • Enermax Revolution 1050W

Följ liveöverklockning för Lords of Overclocking här nedan

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid