Electronic Arts ger just nu bort en gratismånad av premiumtid på sin spelplattform Origin kallat Origin Access Basic för den som aktiverar inloggningsbekräftelse för sitt konto innan månadens slut.

Oktober månad är även känd som cybersäkerhetsmånaden. I samband med detta passar Electronic Arts (EA) på att ge bort en månad av premiumtjänsten Origin Access Basic utan kostnad. Det enda som krävs är att användare aktiverar inloggningsbekräftelse för sitt Origin-konto.

Inloggningsbekräftelse eller ”tvåstegsautentisering” innebär att när ett inloggningsförsök görs för ett konto är det inte bara lösenordet som krävs för att få tillgång. Det krävs även att användaren skriver in en kod som genereras vid varje inloggning och skickas till antingen en mejladress eller ett telefonnummer användaren registrerat. Det är även möjligt att använda sig av applikationen Google Authenticator för Android eller iOS.

För att aktivera inloggningsbekräftelse behöver användare logga in på sitt EA-konto, navigera till ”Inloggningsbekräftelse” som finns tillgängligt i säkerhetsinställningarna. Sedan är det bara att följa instruktionerna på skärmen.

Även användare som redan har ett Origin Access Basic eller ett Origin Access Premier-konto kan tjäna på EA:s erbjudande. Aktiveras inloggningsbekräftelse på ett sådant konto kommer november månad att bli kostnadsfri för dessa konton. Även om deras konton har en dyrare prenumeration än Origin Access Basic. Erbjudandet gäller fram till den sista oktober och gratismånaden av Origin Access påbörjas sedan den första november för den som har aktiverat inloggningsbekräftelse.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mikael SchwartzDaniel Lundqvist Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Daniel Lundqvist
Medlem
Daniel Lundqvist

Jag har 2fa igång sedan tidigare men fick inte tillgång till Origin Access.
Gör jag något fel?