För ett tag sedan blev jag, Bojan, förfrågad om jag ville bli nyhetsadministratör här på NH, efter ett tag som skribent. Efter lite om och men, så tackade jag Ja till posten som nyhetsadmin. Min första uppgift är att få nyheterna att rulla så att ni läsare har något intressant att läsa.
Som ni märkt har det varit lite upp-och-ned med nyheterna, men det ska inom kort vara löst, så ni får ett konstant flöde med färska nyheter.

Till min hjälp har jag tre personer för tillfället.

Jonas Thörnqvist – Nyhetsskribent
Morgan Sandqvist – Nyhetsskribent
Erik Eriksson – Korrekturläsare

Som ni förstår så behöver vi hjälp. Det krävs mer personer som kan skriva någon nyhet per dag. De enda kraven vi ställer är att du är intresserad av ämnet och har lätt för att uttrycka dig i det svenska språket. Känner du att du är rätt person för jobbet, man som kvinna, pojke som flicka, tveka inte, skicka iväg ett mail till mig och berätta lite kort om dig, och varför du vill vara med i nyhetscrewt. Så får du hoppas på svar sen.

Sist, men absolut inte minst så vill jag säga att alla klagomål eller dyligt, ska ALLTID tas privat, helst med mig. Ha lite tålamod, det är inte det enklaste att få en nyhet att se korrekt ut.

Har du frågor eller synpunker?
Maila mig, Bojan Radojicic eller fråga här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid