I samband med Nvidias event vid Gamescom 2018 avslöjades det att Battlefield V går in i öppen beta den 6 september för spelare som vill ge sig på EA och Dices kommande krigsspel innan det är dags för skarp lansering.

Battlefield är en av världens mest igenkända spelserier. I höst är det dags för ”Battlefield V” som tar spelet tillbaka till dess rötter i andra världskriget att lanseras. Under Nvidias event som hölls igår kväll avslöjade Nvidias VD Jen-Hsun Huang att Battlefield V inte bara får stöd för strålspårning med Nvidias nya Geforce RTX-grafikkort. Spelet kommer även att få en öppen beta innan lansering.

Enligt EA:s hemsida kommer den öppna betan att gå av stapeln den 6 september. Spelet kommer att finnas tillgängligt att ladda ner i förväg från och med den 3 september. Den öppna betan kommer att vara tillgänglig för medlemmar av EA Access, Origin Access eller Origin Access Premier. Självklart kommer även spelsugna som förbokat Battlefield V att få tillgång till den öppna betan.

I den öppna betan kommer spelare kunna testa två att spelets banor. Dessa är Rotterdam som utspelar sig i staden med samma namn, samt ”Icy Fjord” som tar plats i den norska staden Narvik. Dessa två banor kommer att finnas tillgängliga med spelläget ”Conquest” som är det traditionella Battlefield-läget så att säga med upp till 64 spelare i en och samma match.

Den som missade Nvidias event men vill sätta sig in i vad de kommande Geforce RTX-grafikkorten och strålspårning kan bidra med i Battlefield V kan se demonstrationen av RTX i spelet som hölls under eventet här nedanför:

Battlefield V lanseras på PC, Xbox One samt Playstation 4 den 19 oktober. Den som förbeställt Deluxe-versionen av spelet kommer att få tillgång den 16 oktober och medlemmar av Origin Access Premier får tillgång redan den 11 oktober.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid